Guro Mo (Fiolin)

Guro Mo er linjelærer for Musikk Bo Fritid, men underviser ellers på kryss og tvers av linjer og sammensetninger.

Guro Mo er adjunkt med universitetsutdanning i pedagogikk, psykologi fransk og PPU. Hun har tidligere jobbet i rusomsorgen, i barnevernet og som norsklærer for fremmedspråklige. På Musikkfolkehøgskolen er Guro primært linjærer for den tilrettelagte linja Musikk Bo Fritid, men hun er også engasjert i mange andre sammenhenger.

Guro har et stort hjerte for musikk og mennesker, og betrakter musikken som en nøkkel inn i det store fellesskapet. Dette, sammen med hennes utpregede musikalitet, gjør at vi aldri kan forutsi hvilket instrument Guro spiller på neste konsert.

Hun har fiolin som hovedinstrument, men har også lang erfaring som kordirigent. Både skolekor, kammerkor, studentkor, ungdomskor, barnekor, mannskor og blandakor har hatt gleden av Guro Mo sine musikalske og pedagogiske evner gjennom tidene.

Ledelsen

Bak Scenen