Info til elever og foresatte

På denne siden legger vi ut invitasjoner og annen info til foresatte for kullet. Klikk på overskriftene for å lese sakene.

• Datoer du bør merke deg 17/18

Tirsdag 22. august fra kl. 12 ønsker vi alle våre nye elever velkommen til skolen.

• Åpningsfest 26. august

Den 26. august, noen dager etter at elevene har ankommet med snippsekken og soveposen, inviterer vi foreldre/foresatte til Åpningsfest.

• Verdt å vite: Praktisk info

Her har vi samlet noen av kjørereglene, samt annen nyttig info om ditt og datt. Les og gled deg glugg!

• Ikke vant til å vaske sjøl?

På musikkfolkehøgskolen er det DU SELV som har ansvaret for å vaske og rydde fellesarealer - og rommet ditt, badet, doen, klærne dine osv osv. Mange av elevene er vant til dette fra før, mens andre har mindre erfaring her. Ta veldig gjerne et lite «kurs» i klesvask, dovask, gulvvask etc nå i sommer. Det vil komme godt med!!

• Pakkeliste for skoleåret

Internatrommet på Musikkfolkehøgskolen er ditt egen krypinn, og på disse kvadratmeterne skal du og en evt romkamerat oppbevare alt av klær, ting og tang. Det er med andre ord smart å begrense seg i pakkeprosessen.

• Ordensreglement

Det skal være seriøst gøy å gå på Musikkfolkehøgskolen Viken! I løpet av den første uka skal elevene skrive under på ordensreglementet vårt. Vi tror dette gir et ekstra godt år for alle sammen. Klikk og les!