Meny

Jazz Pop Rock

I Jazz Pop Rock-timene er det full trøkk og fokus på samspill. Det svinger på bandrommene! Som elev på Jazz Pop Rock får du grundig veiledning på bandrommet med blant annet formidling og samspill.


 

I tillegg til å delta på mange, mange konserter både på og utenfor skolen, reiser alle band fra Jazz Pop Rock på linjeturné om våren. Det øves og terpes, korrigeres og applauderes. Sånt no’ blir det gode musikere av. Dette har våre engasjerte, erfarne og dyktige lærere masse erfaring med!

Blant fagene du får bruke mye tid på som elev på Jazz Pop Rock er samspill og interpretasjon (hvordan du tolker og fremfører en låt).

Linjetiden utgjør 9 timer i uka. Resten av timeplanen din settes sammen av hovedinstrument, valgfag og fellesfag. Plukk, miks og fyll planen med opptil 30 timer musikk i uka!

Les om HOVEDINSTRUMENT-undervisningen

Les om VALGFAGENE

Les om FELLESFAGENE

 

 • Borgar Storebråten (Gitar)

  Linjelærer

  Borgar er gitarist og underviser på Jazz Pop Rock. Han er en aktiv musiker/artist og låtskriver som snart slipper sin debutplate på eget plateselskap. Borgar er utdannet musikkpedagog og jobber fortiden med en master.

  Les mer

 • Jostein Størkersen (Piano/Keyboard)

  Linjelærer

  Jostein Størkersen er linjelærer på Jazz Pop Rock, men underviser også elever og grupper fra andre linjer.

  Les mer

 
 • Jazz Pop Rock

  I Jazz Pop Rock-timene er det full trøkk og fokus på samspill. Det svinger på bandrommene! Som elev på Jazz Pop Rock får du grundig veiledning på bandrommet med blant annet formidling og samspill.

  Les mer

 • Singer Songwriter – Låtskriving

  I Singer Songwriter-timene får kreativiteten fritt spillerom. Her utfordrer du deg selv og de andre både som tekstforfatter og komponist. Gjennom et godt og etablert samarbeid med elever på Jazz Pop Rock vil du også få muligheten til å spille og synge selvskrevet musikk i bandsammenheng.

  Les mer

 • Voice

  I Voice-timene får du utvikle stemmen din både som solist og i grupper. Våg å stå på egne ben, og gi hverandre plass og tillit i vokalgrupper. Løft deg selv og de andre i faget interpret, og spreng grenser i samarbeidet med bandmusikere fra Jazz Pop Rock.

  Les mer

 • Musikal Teater

  I Musikal Teater-timene gir du slipp på hemningene i musikalsang, musikaldans og teater. Musikal Teater jobber målrettet mot vårens musikaloppsetning som tradisjonelt tiltrekker seg 1500 begeistrede publikummere!

  Les mer

 • Studio Live-lyd

  På Studio Live-Lyd er du involvert i over 100 konserter og opptredener i løpet av skoleåret, og det sier seg selv at du som elev får unik erfaring du ikke får noen andre steder!

  Les mer

 • Musikk Bo Fritid

  I MBF-timene får du tilrettelagt oppfølging av lærere og stipendiater, samtidig som det forventes at du står på egne ben. Vi spiller i band, reiser på actionfylte og hyggelige dagsturer, lager mat, har individuelle samtaler og boligtimer, og backer hverandre opp slik at vi sammen kan nå nye høyder.

  Les mer

 • Team Skjærgårds

  Har du lyst på et «annerledes-år» med musikk og trosformidling? Flere måneder på turné, i hele landet, med over 60 spillejobber for tusenvis av unge publikummere kombinert med folkehøyskoleliv?

  Les mer