Meny

Studio Live-lyd

I Lyd Musikkproduksjon-timene blir du drillet for de mange konsertene og forestillingene som avvikles gjennom skoleåret. Fagene livelyd, studio og interpret gir kunnskap og samarbeidsevner som du garantert vil få nytte av både her på Musikkfolkehøgskolen men også videre inn i framtiden.

Musikkfolkehøgskolen er involvert i over 100 konserter og opptredener i løpet av skoleåret, og det sier seg selv at du som elev på “Lyd Musikkproduksjon/Studio Live-lyd” får unik erfaring du ikke får noen andre steder! Her får du mulighet til å utvikle deg så langt du selv vil, i forhold til evner og vilje. Det finnes mange dyktige teknikere som startet karrieren sin hos oss.

I tillegg til coaching innen livelyd og studioproduksjon, får du godt med muligheter til å stå på scenen og utvikle deg som musiker, sammen med andre.

Blant fagene du bruker mye tid på som elev på Lyd Musikkproduksjon er: Livelyd, lydlære og studioproduksjon.

DSC_9841

Husk at linjetiden kun utgjør 9 timer i uka. Resten av timeplanen din settes sammen av hovedinstrument, valgfag og fellesfag. Plukk og miks og fyll planen med  opptil 30 timer musikk i uka!

Klikk her for å lese om hovedinstrument-undervisningen

Klikk her for å lese om valgfagene

Klikk her for å lese om fellesfagene

 

lyd

 • Sveinung Hatløy Sætre (Lyd/Studio)

  Linjelærer

  Sveinung er linjelærer på Lyd Musikkproduksjon, men underviser også i bi-fordypningen «livelyd».

  Les mer

 • Øyvind Ekse (Gitar)

  Linjelærer

  Øyvind Ekse er inspektør for det pedagogiske personalet ved Musikkfolkehøgskolen Viken.

  Les mer

 
 • Jazz Pop Rock

  I Jazz Pop Rock-timene er det full trøkk og fokus på samspill. Det koker på bandrommene! Små og store band får uvurderlig veiledning i fagene musikkformidling og interpret. Linja samarbeider tett med bl.a Voice og Singer Songwriter.

  Les mer

 • Singer Songwriter – Låtskriving

  I Singer Songwriter-timene får kreativiteten fritt spillerom. Her utfordrer du deg selv og de andre både som tekstforfatter og komponist. Samarbeid med andre låtskrivere, og la musikken vokse seg enda større med bandmusikere fra Jazz Pop Rock.

  Les mer

 • Voice

  I Voice-timene får du utvikle stemmen din både som solist og i grupper. Våg å stå på egne ben, og gi hverandre plass og tillit i vokalgrupper. Løft deg selv og de andre i faget interpret, og spreng grenser i samarbeidet med bandmusikere fra Jazz Pop Rock.

  Les mer

 • Team Skjærgårds

  I TS-timene jobber vi med konserter og turnéer fra A til Å. Store deler av året er vi på turné for å promotere Skjærgårds. Du booker konserter, drilles i management og promotering, kommunikasjon og formidling, rigging og øving. Linja er fortrinnsvis et tilbud for 2. årselever, men musikere fra andre folkehøgskoler e.l. er også velkommen til å søke.

  Les mer

 • Musikal Teater

  I Musikal Teater-timene gir du slipp på hemningene i musikalsang, musikaldans og teater. Her backer vi hverandre og får til det meste! Fagene interpret og musikkformidling gir deg dessuten et uvurderlig grunnlag for videre studier innenfor musikal og teater.

  Les mer

 • Studio Live-lyd

  I Lyd Musikkproduksjon-timene blir du drillet for de mange konsertene og forestillingene som avvikles gjennom skoleåret. Fagene livelyd, studio og interpret gir kunnskap og samarbeidsevner som du garantert vil få nytte av både her på Musikkfolkehøgskolen men også videre inn i framtiden.

  Les mer

 • Musikk Bo Fritid

  I MBF-timene får du tilrettelagt oppfølging av lærere og stipendiater, samtidig som det forventes at du står på egne ben. Vi spiller i band, reiser på actionfylte og hyggelige dagsturer, lager mat, har individuelle samtaler og boligtimer, og backer hverandre opp slik at vi sammen kan nå nye høyder.

  Les mer

 • Ledertrening

  I Ledertrening-timene får du undervisning og individuell oppfølging i forbindelse med din assistenspraksis ved andre linjer og oppgaver på skolen. Som stipendiat deltar du aktivt i forberedelser og gjennomføring av undervisningen, hovedsaklig på linja MBF - hvor blant annet samspill, boligtimer og turer på timeplanen. Linja er et 2. årstilbud.

  Les mer