Meny

Team Skjærgårds

Har du lyst på et «annerledes-år» med musikk og trosformidling? Flere måneder på turné, i hele landet, med over 60 spillejobber for tusenvis av unge publikummere kombinert med folkehøyskoleliv?

 


Team Skjærgårds er en helt unik linje med kun 5 plasser. Til teamet søker vi etter deltakere som vil spre musikkglede og formidle budskapet om Jesus til ungdom over hele landet. Dette hovedsakelig gjennom spillejobber – men også gjennom workshops, innlegg, samtaler eller andre kreative kommunikasjonsformer. Du vil dessuten være en viktig ambassadør for Skjærgårds, Skjærgårds’ arrangementer og for Musikkfolkehøgskolen Viken.

Team Skjærgårds deltar på 24H-festivaler og andre festivaler i Skjærgårds regi. Året avsluttes med to uker på Skjærgårds Music and Mission festival, der Team Skjærgårds deltar aktivt, ikke minst med opptredener på festivalens scener. Det sier det seg selv at dere blir en sammensveiset gjeng, med en helt unik hverdag!

Over halvparten av skoleåret er altså «på veien», men du vil også få med deg masse nyttig læring fra lærer og medelever på Musikkfolkehøgskolen. I ukene dere er på skolen, deltar dere i den normale undervisningen med linjefag, hovedinstrument, fellesfag, turer m.m.

 

Søker skal sende demo, attester og vitnemål, samt gjennomgå ett eller flere intervjuer på skolen.

 

 

Thomas Engebretsen (bass)

Linjelærer

Les mer

 
 • Jazz Pop Rock

  I Jazz Pop Rock-timene er det full trøkk og fokus på samspill. Det svinger på bandrommene! Som elev på Jazz Pop Rock får du grundig veiledning på bandrommet med blant annet formidling og samspill.

  Les mer

 • Singer Songwriter – Låtskriving

  I Singer Songwriter-timene får kreativiteten fritt spillerom. Her utfordrer du deg selv og de andre både som tekstforfatter og komponist. Gjennom et godt og etablert samarbeid med elever på Jazz Pop Rock vil du også få muligheten til å spille og synge selvskrevet musikk i bandsammenheng.

  Les mer

 • Voice

  I Voice-timene får du utvikle stemmen din både som solist og i grupper. Våg å stå på egne ben, og gi hverandre plass og tillit i vokalgrupper. Løft deg selv og de andre i faget interpret, og spreng grenser i samarbeidet med bandmusikere fra Jazz Pop Rock.

  Les mer

 • Musikal Teater

  I Musikal Teater-timene gir du slipp på hemningene i musikalsang, musikaldans og teater. Musikal Teater jobber målrettet mot vårens musikaloppsetning som tradisjonelt tiltrekker seg 1500 begeistrede publikummere!

  Les mer

 • Studio Live-lyd

  På Studio Live-Lyd er du involvert i over 100 konserter og opptredener i løpet av skoleåret, og det sier seg selv at du som elev får unik erfaring du ikke får noen andre steder!

  Les mer

 • Musikk Bo Fritid

  I MBF-timene får du tilrettelagt oppfølging av lærere og stipendiater, samtidig som det forventes at du står på egne ben. Vi spiller i band, reiser på actionfylte og hyggelige dagsturer, lager mat, har individuelle samtaler og boligtimer, og backer hverandre opp slik at vi sammen kan nå nye høyder.

  Les mer

 • Team Skjærgårds

  Har du lyst på et «annerledes-år» med musikk og trosformidling? Flere måneder på turné, i hele landet, med over 60 spillejobber for tusenvis av unge publikummere kombinert med folkehøyskoleliv?

  Les mer