Meny

Team Skjærgårds

I TS-timene jobber vi med konserter og turnéer fra A til Å. Store deler av året er vi på turné for å promotere Skjærgårds. Du booker konserter, drilles i management og promotering, kommunikasjon og formidling, rigging og øving. Linja er fortrinnsvis et tilbud for 2. årselever, men musikere fra andre folkehøgskoler e.l. er også velkommen til å søke.

Team Skjærgårds er en helt unik linje med kun 5 plasser. Til teamet søker vi etter deltakere som vil spre musikkglede og formidle budskapet om Jesus til ungdom over hele landet. Dette hovedsakelig gjennom spillejobber – men også gjennom workshops, innlegg, samtaler eller andre kreative kommunikasjonsformer. Du vil dessuten være en viktig ambassadør for Skjærgårds, Skjærgårds’ arrangementer og for Musikkfolkehøgskolen Viken.

Team Skjærgårds deltar på 24H-festivaler og andre festivaler i Skjærgårds regi. Året avsluttes med to uker på Skjærgårds Music and Mission festival, der Team Skjærgårds deltar aktivt, ikke minst med opptredener på festivalens scener. Det sier det seg selv at dere blir en sammensveiset gjeng, med en helt unik hverdag!

 

Over halvparten av skoleåret er altså «på veien», men du vil også få med deg masse nyttig læring fra lærer og medelever på Musikkfolkehøgskolen. I ukene dere er på skolen, deltar dere i den normale undervisningen med linjefag, hovedinstrument, fellesfag, turer m.m.

Blant fagene du får bruke mye tid på som elev på Team Skjærgårds-linja, er formidling, live-lyd, samspill, interpretasjon (hvordan du tolker og fremfører en låt), studio (preproduksjon av promo-materiale til bruk på turné), ledertrening (forberedelse av workshops og seminarer for kommende ungdomsledere etc).

Søker skal sende demo, attester og vitnemål, samt gjennomgå ett eller flere intervjuer på skolen.

 
 • Jazz Pop Rock

  I Jazz Pop Rock-timene er det full trøkk og fokus på samspill. Det koker på bandrommene! Små og store band får uvurderlig veiledning i fagene musikkformidling og interpret. Linja samarbeider tett med bl.a Voice og Singer Songwriter.

  Les mer

 • Singer Songwriter – Låtskriving

  I Singer Songwriter-timene får kreativiteten fritt spillerom. Her utfordrer du deg selv og de andre både som tekstforfatter og komponist. Samarbeid med andre låtskrivere, og la musikken vokse seg enda større med bandmusikere fra Jazz Pop Rock.

  Les mer

 • Voice

  I Voice-timene får du utvikle stemmen din både som solist og i grupper. Våg å stå på egne ben, og gi hverandre plass og tillit i vokalgrupper. Løft deg selv og de andre i faget interpret, og spreng grenser i samarbeidet med bandmusikere fra Jazz Pop Rock.

  Les mer

 • Team Skjærgårds

  I TS-timene jobber vi med konserter og turnéer fra A til Å. Store deler av året er vi på turné for å promotere Skjærgårds. Du booker konserter, drilles i management og promotering, kommunikasjon og formidling, rigging og øving. Linja er fortrinnsvis et tilbud for 2. årselever, men musikere fra andre folkehøgskoler e.l. er også velkommen til å søke.

  Les mer

 • Musikal Teater

  I Musikal Teater-timene gir du slipp på hemningene i musikalsang, musikaldans og teater. Her backer vi hverandre og får til det meste! Fagene interpret og musikkformidling gir deg dessuten et uvurderlig grunnlag for videre studier innenfor musikal og teater.

  Les mer

 • Studio Live-lyd

  I Lyd Musikkproduksjon-timene blir du drillet for de mange konsertene og forestillingene som avvikles gjennom skoleåret. Fagene livelyd, studio og interpret gir kunnskap og samarbeidsevner som du garantert vil få nytte av både her på Musikkfolkehøgskolen men også videre inn i framtiden.

  Les mer

 • Musikk Bo Fritid

  I MBF-timene får du tilrettelagt oppfølging av lærere og stipendiater, samtidig som det forventes at du står på egne ben. Vi spiller i band, reiser på actionfylte og hyggelige dagsturer, lager mat, har individuelle samtaler og boligtimer, og backer hverandre opp slik at vi sammen kan nå nye høyder.

  Les mer

 • Ledertrening

  I Ledertrening-timene får du undervisning og individuell oppfølging i forbindelse med din assistenspraksis ved andre linjer og oppgaver på skolen. Som stipendiat deltar du aktivt i forberedelser og gjennomføring av undervisningen, hovedsaklig på linja MBF - hvor blant annet samspill, boligtimer og turer på timeplanen. Linja er et 2. årstilbud.

  Les mer