Tidligere elever

Vi ser og hører stadig tidligere vikenelever på tv, radio, på scener, i aviser og i rampelyset ellers.

• Christel Alsos

Christel er blant elevene som har gått på Musikkfolkehøgskolen Viken.

• Ragnhild Hiis Ånestad

Ragnhild har gått på Musikkfolkehøgskolen Viken. Hun er grunnlegger og dirigent for Oslo Soul Children.

• Torstein Sødal

Torstein Sødal har gått på Musikkfolkehøgskolen Viken.

• Rune Solheim

Trommeslager i Kaizers Orchestra Rune Solheim har gått på Musikkfolkehøgskolen.

• Hans Esben Gihle

Oslo Gospel Choirs egen Hans Esben Gihle har gått på Musikkfolkehøgskolen Viken.

• Børge-Are Halvorsen

Tidligere Vikenelev Børge-Are Halvorsen er en av de mest brukte frilansemusikerne i Oslo på saxofoner/fløyte.

• Jostein Hasselgård

Etter at Jostein Hasselgård gikk på Viken har han jobbet i mange felt innen norsk musikkliv.

• Åshild Mundal

Tidligere Vikenelev Åshild Mundal er sanger, tekstforfatter og låtskriver.

• Tini Flaat

Tini Flaat ga ut albumet Undo my heart i 2014. Hun har gått på Musikkfolkehøgskolen Viken.

• Solbjørg Tveiten

Solbjørg er en av Innlandets mest markante folkesangere. Hun har gått på Musikkfolkehøgskolen.