Fellesfagene

En stor del av hverdagen på Musikkfolkehøgskolen består av fellesundervisning, der vi alle er samlet - uavhengig av linjer.

Onsdagskonserten
Huskonsert med artister og band fra skolen eller utenfra. Her er det både full trøkk og søt musikk!

Vikenkoret
Skolens eget kor der alle er med. Fantastisk opplevelse både for kor og publikum. Alltid imponerende!

Musikkbørsen
Musikalsk inspirasjon gjennom workshops, seminarer, konserter, masterclasses etc. Av og med eksterne aktører, musikere eller interne krefter.

Puls
Elevenes mulighet til å jobbe sammen. Alle elevene har fri til å øve i Puls, lærerne er tilgjengelige som ressurs. Bruk muligheten!

Individualsamtale
Avtalte samtaler med linjelærer. Kartlegging og evaluering av mål, utvikling etc

Elevkveld
Elevenes egen lørdagsunderholdning, der forskjellige grupper har ansvar for idé og avvikling. Har oppstår fantastiske øyeblikk!

Helt rått på scena i dag!! #vikenlivet

Reisetime
Forberedelse til utenlandsturen, slik at vi får mest mulig ut av reisen. Opplevelsen kan bli enorm!

Litteraturtime
Vi har tro på at lesing gjør godt for kropp og sjel. Her får du trigget leselysten!

Verdibørsen
Hva tenker du? Hva mener du? Hva er viktig for deg? Hva tror du på? Bli utfordret, bli bedre kjent med deg selv og andre. Interne og eksterne aktører.

9623OnkelTerje450[1]

Allmøte
Elevenes egen arena for diskusjon av saker. Ledelsen er tilstede ved behov.

Go’fot
Internatmøte på te-stua, med internatlærer tilstede. Annenhver go’fot-time er romvask.

Vasketime
Alle elevene i full sving med klut og kost og såpevann. Fellesområder på skolen blir feiende flotte!