Colombia

Lyst til å bli med til Colombia? Her finner vi tonen og får en helt fabelaktig mulighet til å bli kjent med hverandres kulturer og måter å leve på. En uforglemmelig reise!

Colombia

Bli med til den søramerikanske millionbyen Bogota! Her får du muligheten til å bli kjent med ungdommer fra en helt annen kant av verden. Vi skal ha musikalske samarbeidsprosjekter, og vi skal oppleve byen sammen. Som folkehøgskole på tur ønsker vi å gi deg muligheten til å utforske verden, og til å bli bedre kjent med deg selv. Colombia er et fargerikt og vakkert land med en mangfoldig kultur, og en dramatisk historie. En tur til Colombia er en opplevelse for livet!

Viken har vært i Colombia siden 2013. Vi samarbeider med Academia de Artes Guerrero  og Arte Sin Fronteras. Academia de Artes Guerrero er en kulturskole i Bogota hvor man kan få undervisning i blant annet musikk, teater, billedkunst, skulptur, film eller lydproduksjon. I byen Soacha har Arte Sin Fronteras bygd et kultursenter i bydelen Bellavista. Her gis det et gratis kulturtilbud til barn og unge. Mange av de ca1,5 millioner innbyggerne i Soacha er internt fordrevne flyktninger på grunn av den langvarige konflikten i landet.

Les gjerne bloggen fra 2015. Her er noen glimt fra tidligere turer:

Viktig informasjon:

For å være med til Colombia, trenger du en del vaksiner. Du er selv ansvarlig for å ta de nødvendige vaksinene. Disse er ikke inkludert i prisen. Det er et krav å ha pass (gyldig 6 måneder etter hjemkomst) og reiseforsikring. Hvis du er under 21 år, kan du sannsynligvis bruke reiseforsikringen til foreldrene dine. Du må ha et kredittkort som kan benyttes i Colombia, sjekk ut dette med banken din. Du trenger ikke visum. Når det gjelder sikkerhet på tur, følger vi de offisielle reiserådene fra Utenriksdepartementet

colombia1

Colombiablogg