Hvor har DU lyst til å reise?

I desember reiser elevene ut i verden for å treffe andre ungdommer som holder på med musikk. Det er helt fantastisk å bli kjent med nye kulturer på denne måten, det kan ikke sammenlignes med en tradisjonell turistreise!

I desember hvert år reiser hele elevflokken ved Musikkfolkehøgskolen ut i verden for å treffe andre ungdommer som holder på med musikk. Sammen finner vi tonen og får en helt fabelaktig mulighet til å bli kjent med hverandres kulturer og måter å leve på.

Noen reiser til Kenya, noen til India mens andre reiser til Colombia. De rimeligste alternativene er Moldova og Spania. Sistnevnte tur er inkludert i skolepengene. Uansett pris: Alle turene er helt unike, hver på sin måte!

Tenk å kunne bli kjent med et annet land, en helt annen kultur, nye mennesker – på denne måten! Her øver vi sammen, holder konserter, lærer av hverandre og får fantastiske minner og nye venner – kanskje for resten av livet!

Det forundrer oss ikke om reisen gjør deg både større og sterkere, enda mer takknemlig, reflektert, inspirert og engasjert!