India

India er kontrastenes land. Her finner du tydelig fattigdom og rikdom, nydelige blomster blant søppelet i veikanten, et mylder av språk og folkegrupper, musikkvideoer med høy Bollywoodmusikk i restauranter og vannbøfler vandrende midt i bytrafikken.

Jharkhand er en delstat i det østlige India. Hovedstaden heter Ranchi, og det er hit Musikkfolkehøgskolen Viken reiser på kulturutveksling. Her samarbeider vi med Ranchi School of Music som har studenter på samme alder. Indisk mat, kultur og sammen med musikk står på programmet. I tillegg mange musikalske opplevelser  med de indiske studentene. Bli med og opplev fargene, smakene, menneskene og lyden av India sammen med oss.