Skip to main content

Tilleggslinja Friluftsliv/Idrett er en linje som kan kombineres med en av de 4 musikklinjene. Tilleggslinja utgjør 6 timer i uka og passer for deg som ønsker å utfolde deg med friluftsliv og Idrett ved siden av musikken.

Her vil det være et variert opplegg innenfor idrett og friluftsliv. Målet er at vi sammen skal få mange gode opplevelser der fellesskap, mestring og glede står i fokus.

Du vil få testet ut mange ulike idretter og aktiviteter, og forhåpentligvis en smakebit på noe du aldri har prøvd før også.

I løpet av året vil du få oppleve fin natur med blant annet overnatting i hengekøye eller i lavvo og sprakende bål under en stjerneklar himmel. Så hvis du er glad i å være ute i naturen og liker å prøve ut nye aktiviteter og idretter sammen med andre, er med andre ord dette linja for deg!
 
Sammen vil vi finne glede i de små og store ting i naturen, senke pulsen utenfor det urbane og kanskje våkne opp under åpen himmel. Vi vil teste nye idretter og morsomme aktiviteter, og summen av dette blir noe som utvikler deg på det musikalske, fysiske og som mennenske.

Merk at denne linja har en tilleggskostnad på 3900,-